DARQ chocolade Kortingscodes

DARQ is de hotspot voor chocolade en koffie in het centrum van Maastricht. Gelegen in de idyllische wijk Stokstaart, kunt u genieten van unieke chocoladespecialiteiten, illy koffie, thee, huisgemaakt gebak en, in de zomer, heerlijk ijs. Maar ook het ontbijt en de lunch zijn van absolute topkwaliteit.

Bij DARQ kunt u ook de beroemde chocolade van Ralp Hagen kopen, uiteraard biologisch en fair trade. Maar wij bieden meer dan alleen maar handgemaakte chocoladeproducten. Onze proeverijen, workshops, presentaties en (blinde) chocoladeproeverijen laten u kennismaken met de wereld achter de oorsprong van de ruwe chocoladeboon, de fermentatie, het roosteren, het concheren tot de productie van pralines. Een uniek verhaal voor Maastricht. Bekijk onze chocolade webshop

De smaakcombinaties van onze lekkerste chocoladeproducten zijn bijzonder vernieuwend. De essentie van DARQ is het creƫren van een ervaring die je verrast, uitdaagt en test. Informatief, met persoonlijke aandacht en buiten de gebaande paden.