De Tuinen Kortingscodes

De website van De Tuinen is een verlengstuk van de winkels die in het straatbeeld te vinden zijn, zeer herkenbaar aan hun unieke logo. De Tuinen onderscheidt zich van andere drogisterijen met het voorop stellen van de natuurlijke gezondheid, zowel innerlijk als uiterlijk en noemt zich dan ook “gezondheidswinkel”.

Op de website is het eigen merk van De Tuinen duidelijk aanwezig en daar kan men terecht voor alle mogelijke artikelen op het gebied van gezondheid en drogisterijproducten. De website is zeer gebruiksvriendelijk en alle artikelen staan uitgebreid beschreven en worden verduidelijkt met foto’s. Via de website is het mogelijk om online de folder van de winkel in te kijken om te zien welke aanbiedingen er op dat moment zijn. Bestelde artikelen worden in principe binnen 24 uur geleverd.

Ook op de website van De Tuinen kan de klant terecht voor persoonlijk advies en de klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar voor alle mogelijke vragen die niet op de website vermeld staan. Zeer handig is de tab “acties” waarmee je in een oogopslag de vele aanbiedingen van dat moment kunt bekijken. De Tuinen Kortingscodes worden verrekend tijdens de betalingsprocedure. Alle producten van De Tuinen ‘eigen merk’ krijgen een kwaliteitsgarantie waar De Tuinen voor instaat en willen ze altijd zorgen voor de beste prijs-kwaliteit garantie.