H&M Kortingscodes

Hennes & Mauritz (H&M) heeft gevarieerde fashion van hoge, duurzame kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Voor hem, haar, kinds en teenagers. Er zit er altijd wat bij. Maar op de online shop van H&M vind je naast mode ook een zogeheten ‘home-collectie’ met beddengoed, handdoeken en meubelartikelen.

In 1947 richtte de Zweed Persson het bedrijf Hennes (dit betekent ‘voor haar’ in het Zweeds) op. Hij was ge├»nspireerd geraakt door Amerikaanse winkelketens, die mode in grote partijen tegen betaalbare prijzen aanboden. In 1960 kwam daar de winkel van de Zweed Mauritz Widforss bij. Deze Mauritz had een winkel in jacht-, outdoor- en herenconfectie. De herenconfectie bleef en zo werd het dus H(ennes) & M(auritz).

Tegenwoordig heeft het concern vele vestigingen. Niet alleen in Europa, maar ook in Amerika en zelfs in China, Rusland en Saudi-Arabi├ź. Het business-concept van H&M is en blijft om de verwachtingen van de klant op kwaliteit te overtreffen. Zij heeft geen eigen fabrieken, maar koopt producten van onafhankelijke leveranciers. Bovendien werken zeer gerenommeerde modeontwerpers samen met H&M, zoals Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli en Stella McCartney.

Zoals gezegd vind je op de site van H&M betaalbare mode voor het hele gezin. Maar met H&M Kortingscodes wordt het nog leuker. Kortingen kunnen oplopen tot wel 10% op de hele collectie.