Wimdu Kortingscodes

Bij Wimdu kun je een kamer, appartement of huis huren bij particulieren. Wimdu is de intermediair tussen de verhuurder en huurder. Oorspronkelijk zijn ze opgericht in Duitsland, maar ze werken nu over heel de wereld. Het huren van zo’n soort woning is ideaal wanneer je een keer wat anders wilt dan een hotelkamer. Voordelen zijn dat je bijvoorbeeld beschikking hebt over een keuken. In sommige gevallen deel je de faciliteiten met andere reizigers of bewoners.

Dit kan erg leuk en gezellig zijn. De bewoners van de woning kunnen je vaak op weg helpen en weten alle leuke plekjes te vinden in de stad waar je bent. Wimdu is erg betrouwbaar omdat ze de identiteit van zowel de huurders als verhuurders checken. Ook kunnen er ervaringen worden gedeeld, om meer zekerheid voor je boeking te hebben. Wimdu heeft nu 300.000 accommodaties over 150 landen. Je kunt dus op elke plek waar je bent een leuk en goedkoop verblijf vinden via Wimdu.

Wil je lekker op vakantie en een keer een ander soort verblijf dan een standaard hotel of appartement kijk dan eens op Wimdu. Voordat je een boeking doet, neem dan eerst een kijkje in ons overzicht voor Wimdu Kortingscodes.

Sorry, no coupons found !