Abbyy Kortingscodes

De bekroonde software van Abbyy neemt je heel wat werk uit handen. Met dit softwarepakket kun je gedrukte teksten, boekpagina’s, krantenartikelen en foto’s scannen, waarna deze worden omgezet naar bewerkbare Microsoft Word of Excel bestanden. Superhandig als je bijvoorbeeld een gedrukte tekst hebt die moet herwerkt worden, maar je hebt het bestand niet digitaal op je pc of laptop staan. Abbyy leest de tekst met grote nauwkeurigheid en even later kun je ermee aan de slag.

Tot 190 talen worden herkend en dit in elke talencombinatie. Ook digitale pdf-bestanden worden herkend en omgezet naar bewerkbare tekst met deze OCR alleskunner. Wil je je herwerkte tekst naderhand terug omzetten naar een pdf of epub formaat, dan biedt Abbyy je weerom een helpende hand. Bedrijven en instellingen kunnen rekenen op een aantrekkelijke korting met de volumelicenties van Abbyy. Wil je jezelf overtuigen? Download een proefpakket en ervaar het gebruiksgemak en de tijdswinst die Abbyy je oplevert.

Met de Abbyy Kortingscodes op deze pagina heb je alvast een goede motivatie om het jezelf in de toekomst een stuk gemakkelijker te maken. Abbyy neemt het vervelende overschrijfwerk uit handen, zodat jij je volledig kunt wijden aan het creatieve proces van het schrijven zelf.