Magix Kortingscodes

Magix biedt al meer dan 20 jaar software voor het vormgeven, archiveren, maken en presenteren van je foto’s, afbeeldingen en websites. Gebruiksvriendelijk softwarepakketten waarmee je in simpele stappen een uitstekend resultaat krijgt. Of het nu gaat om het vastleggen en verder vormgeven van je privé afbeeldingen en foto’s of om het professioneel aanpakken van bijvoorbeeld je website. En dat alles tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Magix heeft verschillende softwarepakketten bijvoorbeeld voor het maken van een indrukwekkende slideshow met effecten, het toevoegen van decoratieve elementen en animaties bij je foto’s. Voor het automatisch herkennen en verhelpen van computerproblemen en zwakke plekken in je computersysteem. Voor het omzetten van je opnames in echte films: met meer dan 1000 sjablonen met indrukwekkende special effects, interactieve menu’s en passende achtergrondmuziek.

Voor het werken met de softwarepakketten is geen specifieke voorkennis nodig. Zelfs beginners zonder kennis maken in een handomdraai de leukste en mooiste foto- , video- en andere presentaties. Daarmee geef je je eigen beelden een minder statisch karakter en is het leuk om tijdens een avondje samen met vrienden en familie je herinneringen te delen. Op deze pagina vind je Magix Kortingscodes die zeker de moeite waard zijn. Deze code kun je bij je bestelling aangeven en zullen direct worden verwerkt.