Pinnacle Kortingscodes

Pinnacle maakt de regisseur in je wakker. Wil je van je vakantievideo’s een beklijvende reportage maken, laat je dan assisteren door deze videosoftware. Knippen, monteren, muziek en tekst invoegen, het kan allemaal met de intuïtieve software van Pinnacle. Met een uitgebreide effectenbibliotheek om mooie overgangen te creëren en royaltyvrije muziektracks is er keuze te over om een professioneel ogende film in elkaar te steken. De verschillende software pakketten zijn aangepast aan de noden van de gebruiker: van occasionele amateur filmer tot de professionele documentairemaker.

De tutorial video’s bij ieder programma leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en zullen je daardoor nog meer inspireren. Live screen capture en 3D importeren zijn beschikbaar voor de meer veeleisende filmmaker. Het online delen en delen tussen verschillende apparaten is met Pinnacle trouwens een fluitje van een cent. Het aanschaffen van een Pinnacle videosoftwarepakket kan zowel fysiek als online, snel en gemakkelijk.

Kijk ook regelmatig op hun website naar upgrades en andere downloads, zo ben je altijd up-to-date. Maak gebruik van de Pinnacle Kortingscodes en duik in je videoarchief. Herbeleef die heerlijke vakantie en laat iedereen meegenieten met je reis. Pinnacle geeft je films datgene waar ze recht op hebben: gezien worden!